ADVERTEER JOUW AUTOVOORRAAD AUTOMATISCH OP GOOGLE

Waarom jouw autovoorraad automatisch op Google adverteren?

Je bereikt de juiste klant

De advertentie wordt alleen aan de klant op Google vertoond indien hij of zij naar jouw auto op zoek is. Een meer persoonlijke online benadering bestaat bijna niet.

Lage abonnementskosten

Heb je bijvoorbeeld een autovoorraad van 25 auto’s, dan betaal je nog geen euro per maand per auto. Bij een grotere autovoorraad zijn deze kosten bijna te verwaarlozen.

Altijd gratis tot de klik

Je betaalt geen kosten wanneer er een advertentie op Google wordt vertoond. Alleen wanneer de klant op de advertentie klikt, worden er kosten in rekening gebracht.

Geen expert nodig

Je hebt zelf geen kennis nodig om online actief te zijn. Een marketingmedewerker op de loonlijst evenmin. Met Voor Auto en extra software word je volledig ondersteund

Altijd actueel

Het adverteren op Google gaat geheel automatisch. Wanneer de prijs van een autoadvertentie aangepast wordt, dan hoef je verder niets te doen. Wij zorgen ervoor dat Google actueel blijft.

Google is the place to be

Iedereen gebruikt Google als zoekmachine. Jouw online aanwezigheid levert extra bezoekers in jouw showroom op. Met Voor Auto maak je de juiste klik met de klant en realiseer je meer business. 

Met Voor Auto zorgen we samen online voor de juiste klik met jouw klanten

Hoe het werkt

Tarieven autovoorraad adverteren op google

Prijzen exclusief BTW 

Voor Auto is een initiatief van Voor Mobiliteit

Voor Mobiliteit, (Interim) Automotive/mobiliteit marketeers en conceptmakers. Voor de ontwikkeling van specifieke automotive- en mobiliteit software, onderzoeksopdrachten, (online) projectmanagement en marktverkenningen. 

Onze certificeringen & opleidingen

Google Certified

Street View Trustred Certified

Bing Ads 

Social media strategie

E-mail marketing

LinkedIn marketing

Facebook & Instagram advertising

Master of Marketing, rechten, MBA, financieel management